165 piger til EvN Cup med fodbold, efterskoleliv og musikquiz

0
1223
Foto: Kim Omme, EvN

Efterskolen ved Nyborg var i weekenden vært for den årlige EvN Cup, som i år havde deltagelse af 165 U14-piger fra otte klubber i hele landet

165 U14-piger fra otte klubber på Sjælland, Fyn og Jylland kan se tilbage på en helt særlig weekend. De deltog nemlig i årets EVN Cup på Efterskolen ved Nyborg, og det var ikke bare en weekend i fodboldens tegn. Pigerne fik også lov at smage lidt på efterskolelivet og skabe nye relationer på tværs af klubberne.

Foto: Kim Omme, EvN

“Det har været en fantastisk weekend med en masse fodboldglade og ikke mindst talentfulde fodboldpiger,” fortæller Søren Madsen fra EVN.

Pigerne kom fra disse klubber: Team Odense Q, Dalum/Næsby, B93, FC Nordsjælland, BSF, Brøndby, Kolding IF, Randers Q.

Hvert hold spillede fire kampe fra fredag til søndag, de var indkvarteret på skolernes værelser og fodbolden blev krydret med forskellige sociale aktiviteter, blandt andet en fælles musikquiz lørdag aften.

Foto: Kim Omme, EvN

“Det har været en weekend, hvor pigerne kan styrke relationerne, både på og udenfor banen. Pigerne har også fået en lille oplevelse af, hvad det vil sige at gå på efterskole,” fortæller Søren Madsen.

EVN har netop taget hul på et nyt skoleår med 230 elever. Skolen har i år startet en håndboldlinje og taget en ny elevfløj i brug, og nu glæder man sig til at tage en ny hal og tre undervisningslokaler i brug lige efter efterårsferien.

Foto: Kim Omme, EvN
Foto: Kim Omme, EvN