Marie Greve ansat som udviklingschef i Kvindedivisionsforeningen

0
410
Marie Greve var fra 2020 og indtil sommeren 2024 ansat som chef for AGF kvindefodbold. Nu bliver hun udviklingschef i Kvindedivisionsforeningen.

Kvindedivisionsforeningen har ansat Marie Greve til at stå i spidsen for udviklingen med og omkring Danmarks bedste fodboldklubber

Marie Greve, kendt som chef for AGF Kvindefodbold fra 2020 til 2024, skal nu stå i spidsen for Kvindedivisionsforeningens arbejde med at udvikle Danmarks bedste fodboldklubber. Marie Greve starter nemlig 1. september i et nyt job som udviklingschef. Ansættelsen kommer dagen efter, at Kvindedivisionsforeningen tirsdag præsenterede Verner Bager som ny kommerciel chef.

”Jeg glæder mig til at komme i gang med at understøtte den fortsatte acceleration af udviklingen af pige- og kvindefodbold i Danmark,” siger 34-årige Marie Greve, der er uddannet indenfor statskundskab og bosiddende i Aarhus.

”Det er en spændende rejse, og vi trænger til at sætte yderligere damp under kedlerne. Det, tror jeg på, at vi kan gøre i en endnu tættere og koordineret indsats med klubberne, som jeg ydmygt glæder mig til at tage hul på. Jeg vil komme til at arbejde sammen med klubberne om emner som licens, strategisk udvikling, kontrakter og ikke mindst talentudvikling,” siger Marie Greve.

“En saltvandsindsprøjtning”

Som chef for AGF Kvindefodbold var Marie Greve med til at etablere i en eliteoverbygning for talent- og pigefodbold i Århus. Hun er, som Kvindedivisionsforeningens direktør Per Rud siger, vellidt og anerkendt på tværs af klubber og i det politiske bagland.

”Vi er meget glade for denne tilføjelse til vores team, og nu kan vi ikke vente på at komme i gang med arbejdet. Dansk kvindefodbold trænger til en saltvandsindsprøjtning, og med ansættelsen af Marie vil vi kunne sætte yderligere skub i udviklingen,” siger Per Rud.

“med ansættelsen af Marie vil vi kunne sætte yderligere skub i udviklingen”

Marie Greve har også bestredet en række politiske poster i både Kvindedivisionsforeningen og DBU; herunder som bestyrelsesmedlem i Kvindedivisionsforeningen, medlem af Kvindeeliteudvalget og formand for talentudvalget for piger.

Den nye udviklingschef er ansat i et samarbejde mellem DBU og Kvindedivisionsforeningen, hvor en del af hendes ansættelse vil omhandle udviklingen af kontraktforhold og -sammenhænge.

LÆS OGSÅ:

Verner Bager bliver kommerciel chef i Kvindedivisionsforeningen