Første styrkeprøve mellem FCN og Brøndby – se kampen live

0
243
FC Nordsjælland vandt i sidste sæson både mesterskabet og pokalfinalen med Brøndby som nærmeste konkurrent. Foto: FCN

Sidste sæsons nummer ét og to i Gjensidige Kvindeliga tørner torsdag aften på Right to Dream Park. FCN står stærkest efter forrygende start

Det var på allersidste spilledag at mesterskabskampen i sidste sæson blev afgjort mellem FC Nordsjælland og Brøndby. De to hold mødtes i Brøndby, og kampen sluttede 1-1, hvilket sendte guldet til Farum, mens Brøndby måtte nøjes med sølv. Få dage senere slog FC Nordsjælland også Brøndby i pokalfinalen.

Nu mødes de to hold for første gang i den nye sæson. Det sker torsdag aften på Right to Dream Park i Farum, og FC Nordsjælland er på forhånd favoritter. Med tre sejre i tre kampe topper FC Nordsjælland ligaen sammen med Fortuna Hjørring, mens Brøndby har haft en  noget mere bøvlet start.

Brøndby fik søndag sin første sejr, da det blev til 1-0 i overtiden mod HB Køge. Foto: Brøndby IF

De blågule tabte første kamp 3-0 til Fortuna Hjørring, weekenden efter blev det 0-0 i Odense og søndag blev det så endelig til en sejr, da HB Køge blev slået 1-0 i overtiden hjemme i Brøndby. Det altså kun blevet til et mål for Brøndby, mens FC Nordsjælland har scoret syv gange – heraf har ligaens topscorer Alma Aagaard scoret tre.

Du kan se kampen på kvindeliga.live – se mere her

LÆS OGSÅ:

FC Nordsjælland giver mest spilletid til unge i kvindeligaen