FCN stormer videre: Fjerde sejr i træk

0
137
Emilía Kiær Ásgeirsdóttir har gjort det til 1-0 efter bare 34 sekunder. Du kan se højdepunkter fra kampen på kvindeliga.live

FC Nordsjælland har maksimumpoint efter fire runder i Gjensidige Kvindeliga. Torsdag blev det til en 3-2 sejr over Brøndby. “Et resultat af vores proces,” siger cheftræner Chris Sargeant

“Vi viste et fantastisk mindset i dag. Vi blev ved med at kæmpe, spillede godt, forsvarede godt og var mentalt i overskud”.

Sådan siger en tilfreds cheftræner for FC Nordsjælland, Chris Sargeant, til klubbens hjemmeside efter torsdagens kamp i Gjensidige Kvindeliga hjemme mod Brøndby. Og han har god grund til at være tilfreds, for FCN vandt 3-2 og topper dermed ligaen med maksimumpoint efter fire runder.

“Vi viste et fantastisk mindset i dag”

Føring efter 34 sekunder

Allerede efter 34 sekunder scorede Emilía Kiær Ásgeirsdóttir til 1-0 på et forrygende langskud og bare syv minutter senere gjorde samme Ásgeirsdóttir det til 2-0, da Brøndbys keeper fik lavet en skidt parering ind i eget mål.

Se højdepunkter fra kampen her

Sofie Thrane Hornemann fik reduceret efter 35 minutter på noget, der lignede et FCN-selvmål, men kort før pausen gjorde ligatopscorer Alma Aagaard det til 3-1, da hun pressede sig forbi Brøndbys keeper og lagde et Anna Walter-indlæg i kassen.

Sofie Hornemann fik skabt ny spænding med en scoring et kvarter inde i 2. halvleg, men mere blev det ikke til og dermed har FCN 12 point efter fire runder, mens Brøndby må nøjes med fire point.

“Resultat af vores proces”

“Vi kæmpede lidt på bolden i anden halvleg, hvor vi tillod, at Brøndby kom tættere på os,” siger Chris Sargeant, som kalder sejren “et resultat af vores proces”:

“Vi fortsætter med at gøre de ting, vi har implementeret i truppen. Vi har en proces, hvor vi ikke fokuserer på resultatet – men hvor resultatet er en gevinst fra den proces og måde vi gør tingene på. Det virker for os, hvor vi nu har fire ligasejre i træk. Vi skal fokusere på processen, hvor vi arbejder med mindsettet om, at man skal være bedre end den, man var i går. Så vi fortsætter med at bygge på fra sidste sæson og de sidste kampe,” siger han.

Du kan se højdepunkter fra kampen på kvindeliga.live her

Fredag spilles endnu en kamp i Gjensidig Kvindeliga. B.93 møder AGF, der begge har fået en skidt start på sæsonen. AGF ligger sidst med nul point, mens B.93 har et point på syvdepladsen. Kampen spilles kl. 19.00 – du kan se den på kvindeliga.live her

LÆS OGSÅ:

FC Nordsjælland giver mest spilletid til unge i kvindeligaen