Forrygende Fortuna: Fire kampe og fire sejre i Gjensidige Kvindeliga

0
234
Omewa Joy Ogochuckwu har bragt Fortuna foran 1-0. Foto: Jess M. Madsen

Fortuna Hjørring topper Gjensidige Kvindeliga efter de første fire runder. Holdet har kun lukket ét mål ind og har sammen med FC Nordsjælland lagt afstand til de øvrige hold

Fire kampe, fire sejre og en målscorer på 12-1. Fortuna Hjørring har fået en forrygende start på den nye sæson i Gjensidige Kvindeliga, og nordjyderne har nu sammen med FC Nordsjælland lagt pæn afstand til ligaens øvrige hold. Begge hold har maksimumpoint, 12 point, og har fem point ned til nummer tre, oprykkerne OB Q, der søndag vandt 1-0 ude over HB Køge.

Fortuna Hjørring vandt søndag 4-1 hjemme over Kolding IF mens FC Nordsjælland i torsdags vandt 3-2 hjemme over Brøndby IF. Læs om den kamp her

Omewa Joy Ogochuckwu bragte Fortuna foran allerede efter otte minutter, og efter 16 minutter gjorde Anastasiya Pabiahaila det til 2-0 på oplæg fra Ogochuckwu. I 2. halvleg fik Kolding IF reduceret til 2-1 på et Fortuna-selvmål, men så scorede Ogochuckwu til 3-1 og i sidste minut slog Signe Tigist Søndergård Christensen sejren fast med 4-1 på et forrygende langskud.

Kolding IF: De straffer alle vores fejl

Kolding IFs cheftræner Allan Drost konstaterede efter kampen, at Fortuna straffede stort set alle gæsternes fejl. Han så dog flere gode momenter hos sit eget hold:

”Vi er i dag oppe mod en modstander som dygtigt og kynisk, straffer stort set alle de fejl vi laver omkring eget felt – hvilket i dag gjorde forskellen! Til trods for resultatet, er der en del gode momenter at tage med fra kampen – særligt i forhold til vores evne og mod, til at løse modstandernes høje pres samt evnen til at skabe chancer og omsætte chancerne til mål. Vi arbejder dermed videre med stor fortrøstning frem mod de kommende opgaver,” sagde Allan Drost til klubbens hjemmeside.