FC Midtjylland vandt topopgør og fører 1. division

0
877
FC Midtjylland topper 1. division med 12 point og en målscorer på 16-4. Foto: FC Midtjylland

1-0 sejr over FC Thy-ThistedQ sender FC Midtjylland alene i spidsen i kvindernes 1. division. En vanvittigt vigtig sejr, sige rmålscorer Therese Vestermark

“Det er en vanvittigt vigtig sejr, men det forpligter os også til at holde snuden i sporet, da vi skal jagte lignende resultater i de kommende kampe”.

Sådan lyder det fra FC Midtjyllands Therese Vestermark, som lørdag scorede kampens enlige mål, da FC Midtjylland slog FC Thy-ThistedQ 0-1 i topkampen i kvindernes 1. division, der blev på Sparekassen Thy Arena i Thisted.

Resultatet betyder, at FC Midtjylland nu fører 1. division med 12 point foran FC Thy-ThistedQ, der har ni point.

Therese Vestermarks scoring faldt 11 minutter inde i 2. halvleg. Forinden havde FC Midtjylland domineret, men chancerne var få, for hjemmeholdet, der har rækkens stærkeste forsvar, fik dygtigt lukket ned for FC Midtjylland.

“FC Thy-ThistedQ kom med et defensivt udgangspunkt, hvilket ikke rigtig overraskede os. Alligevel havde vi svært ved at finde åbningerne, men jeg synes, vi var det dominerende hold, og jeg mener, at vi fortjente sejren,” siger Therese Vestermark til klubbens hjemmeside.

I 1. divisions øvrige opgør vandt Varde 1-3 ude over Solrød og spillede sig dermed op på tredjepladsen. I Aarhus blev det 1-1 mellem ASA, Aarhus og Næstved H, som dermed ligger nummer 4 og 5. Søndag mødes Østerbro og AaB i rundens sidste kamp.