Brabrand spillede sig til tops i 2. division

0
490
Johanne Bloch har gjort det til 2-1, der blev kampens resultat. Foto: Henrik Andersen / Vores Brabrand

Brabrand IF slog topholdet Aalborg Freja i 2. division pulje 2 og har nu samme pointtal som Freja

Brabrand IF spillede sig lørdag eftermiddag helt til tops i 2. divisions pulje 2, da det på hjemmebane lykkedes at slå topholdet Aalborg Freja med 2-1.

Gæsterne fra Aalborg Freja kom ellers foran 0-1 et minut inde i 2. halvleg på et mål af Anne Katrine Justesen. Men 10 minutter senere fik Brabrands nye midtbanespiller Pernille Marie Madsen bragt balance i regnskabet, og takket være stærkt forsvarsspil af Brabrand lykkedes det at holde et ellers hårdt pressende Aalborg Freja fra flere scoringer.

Derfor var jublen enorm, da Brabrands Johanne Bloch kunne gøre det til 2-1 med et lille kvarters tid igen. Et frispark fra Katrine Andersen strøg over Frejas keeper, og her stod Johanne Bloch klar og headede bolden i mål ved bagerste stole.

”Nu har I fejret det – hold nu fokus,” citerer mediet Vores Brabrand træner Hans-Martin Lauesen for at råbe ind til sine spillere efter scoringen.

”Nu har I fejret det – hold nu fokus”

Brabrandtræner Hans-Martin Lauesen til spillerne efter 2-1 scoringen

Og det gjorde Brabrandspillerne – holdt fokus. Holdet, der var ramt af afbud fra flere faste startere, forhindrede Freja i at udligne og tog dermed en “vild sejr”, som Vores Brabrand skriver.

Stillingen i 2. divisions pulje 2.

Brabrand IF og Aalborg Freja har nu begge ni point efter fire kampe i 2. division Pulje 2. Aalborg Freja fører dog puljen takket være en bedre målscorer.

For Brabrand-spillerne blev kampen samtidig en perfekt optakt til onsdagens lokalbrag i pokalturneringens 2. runde. Her møder Brabrand AGFs ligakvinder, og Vores Brabrand tøver ikke med at skrive, at det for Brabrand-spillerne “måske er deres livs kamp”, de skal ud at spille onsdag kl. 17.30 på Domis Park i Brabrand.