60 mål i 11 kampe, da favoritterne skød sig videre i pokalen

0
949
Fortuna Hjørring var ineffektive i kampen med FC Midtjylland, men vandt kampen 0-1. Foto: Fortuna Hjørring

Målfester og favoritsejre prægede onsdagens 11 kampe i Gjensidige Kvindepokalen. Brøndby og AGF er videre efter storsejre. Fortuna Hjørring hev snæver sejr over FC Midtjylland

Livescore-indberetterne havde en travl aften, da der onsdag blev spillet 11 kampe i 2. runde af Gjensidige Kvindepokalen. Hele 60 mål blev der scoret i de 11 kampe, svarende til mere end fem mål pr. kamp.

Størst var målfesten i Brabrand, hvor hjemmeholdet fra 2. division tog imod storsøster AGF fra Gjensidige Kvindeliga. Det viste sig at være en alt for stor mundfuld for Brabrand, som tabte 9-0. De første tre mål blev sat ind i første halvleg af Laura Høgh Faurskov.

I Odense vandt Varde IF 8-0 over B 1913, og i Ølstykke måtte hjemmeholdet, der spiller i 2. division, indkassere en 7-0 lussing af Brøndbys ligakvinder.

Rødt kort til keeper, da Fortuna slog FC Midtjylland

Et af de mest spændende opgør fandt sted i Vildbjerg, hvor 1. divisions tophold, FC Midtjyllands nye kvindehold, skulle prøve kræfter med topholdet fra Gjensidige Kvindeliga, Fortuna Hjørring.

Her var gæsterne langt fra det niveau, de har præsteret i de første kampe af ligaen, men et kvarter før tid lykkedes det Joy Omewa at score til 0-1, som blev kampens resultat.  Størst drama opstod fire minutter før tid, da Fortunas keeper Andreea Paraluta blev sendt fra banen med et rødt kort.

Straffesparkskonkurrence i Slagelse

Målfest var der også i Slagelse, hvor Næstved var på besøg. Det var dog først, da kampen var slut. Den ordinære kamp sluttede 1-1 og der blev ikke scoret i den forlængede spilletid. Derfor skulle der straffesparkskonkurrence til, og den vandt gæsterne fra Næstved HG, så kampen sluttede 5-4.

FC Københavns kvinder tog i Vanløse imod Allerød Fodbold Klub. Kampen, som kunne ses på Pluto TV, endte med en sikker 5-1 sejr til FCK. Celine Dalsten scorede to gange i det opgør.

Torsdag mødes Vejgaard B-Team Viborg og i næste uge spilles yderligere to kampe i 2. runde. De står mellem BSF-B.93 og Solrød FC-FC Nordsjælland.

Foreløbige resultater af 2. runde:
Vejle-HB Køge 0-4
Kolding IF-OB Q 1-2
Brabrand IF-AGF 0-9
FC Midtjylland-Fortuna Hjørring 0-1
B 73 Slagelse-Næstved HF 4-5
OKS-Dalum/Næsby 0-4
Rødovre-Sundby 2-4
Algertslund BS 72-Østerbro IF 0-2
Ølstykke FC-Brøndby IF 0-7
ASA, Aarhus-FC Thy – ThistedQ 2-1
B1913-Varde IF 0-8
Silkeborg IF Q-Aalborg Freja 2-3
FC København-Allerød Foldbold Klub 5-1

LÆS OGSÅ:

HB Køge og OB Q er videre i pokalen