Mila Bischoff scorede to gange i debut for Brøndby

0
769
Mila Bischoff (th.) scorede to gange i onsdagens pokalkamp mod Ølstykke, som var hendes første kamp for Brøndby. Foto: Brøndby IF

15-årige Mila Bischoff, som Brøndby har hentet i FC Nordsjælland, fik en forrygende debut for sin nye klub i onsdagens pokalkamp mod Ølstykke. Nanna Christiansen scorede sit mål nummer 250 for Brøndby IF

Det er mindre end to uger siden, at 15-årige Mila Bischoff skiftede fra FC Nordsjælland til Brøndby IF, hvor hun er blevet en del af kvindeligatruppen. Ved skiftet blev Mila beskrevet som et af landets største talenter, og onsdag aften viste hun, hvorfor Brøndby har så store forventninger til offensivspilleren.

Mila Bischoff fik nemlig debut i pokalkampen mod Ølstykke FC, og her scorede hun de to første mål i Brøndbys 7-0 sejr. Hun åbnede scoringen efter 22 minutter og 10 minutter senere gjorde hun det til 2-0.

“Hun er en moderne fodboldspiller med et stort teknisk repertoire, god på bolden og rigtig dygtig i 1v1 angrebsspillet. Trods sin unge alder, så er hun allerede god til at skabe ubalance hos modstanderen og finde rum før de opstår,” sagde Head of Women’s Football Kim André Pedersen til Brøndbys hjemmeside, da den 2-årige kontrakt med Mila Bischoff blev offentliggjort for to uger siden

De øvrige scoringer stod Linnea Louise Borbye (2), Camillie Larsen, Julie Tavlo Petersson og Nanna Christiansen for. Sidstnævnte scorede til 0-6 på straffe. Et mål, der var Nanna Christiansen nummer 250 for Brøndby IF.