Rebekka Frost Frederiksen vender hjem til Fortuna, der også henter japansk angriber

0
271
Rebekka Frost Frederiksen skifter fra CS Maritimo i Portugal.

Fortuna Hjørring henter Rebekka Frost Frederiksen hjem fra Portugal og supplerer truppen med angriber fra den japanske liga

Fortuna Hjørring, der lige nu fører Gjensidige Kvindeliga, offentliggjorde torsdag kontrakter med to spillere, som egentlig blev hentet før transfervinduet lukkede den 2. september, men hvor nogle formaliteter skulle på plads, inden signingerne kunne offentliggøres.

Det drejer sig om den 22-årige kantspiller Rebekka Frost Frederiksen, der tidligere har spillet i Fortuna Hjørring, og den 23-årige angriber Risako Watanabe, der kommer til Fortuna fra den japanske liga.

Rebekka Frost Frederiksen nåede at spille 75 kampe for Fortuna Hjørring, inden hun i 2022 skiftede til finske Åland United. Herfra kom hun til Kolding IF og har senest spillet i portugisiske CS Maritimo. Rebekka Frost Frederiksen har også spillet 29 landskampe på forskellige ungdomslandshold og U23-landsholdet.

Risako Watanabe kommer fra Urawa Red Diamonds i den bedste japanske række.

23-årig Risako Watanabe kommer til Hjørring fra Urawa Red Diamonds, som i følge Fortuna hører til i den absolutte top i Japan. Watanabe skal være med til at forstærke angrebet og får i Fortuna en anden japaner som medspiller, nemlig Shiho Matsubara.

LÆS OGSÅ:

Forrygende Fortuna: Fire kampe og fire sejre i Gjensidige Kvindeliga