FCN alene i spidsen – Fortuna satte point til mod OB

0
285
Der blev ikke givet ved dørene i kampen mellem Fortuna og OB. Foto: Jess M. Madsen

Fortuna Hjørring og OB Q spillede 2-2 og dermed satte Fortuna for første gang i denne sæson point til i Gjensidige Kvindeliga. Dermed er FC Nordsjælland nu alene i spidsen

FC Nordsjælland lagde sig fredag aften alene i spidsen af Gjensidige Kvindeliga med en 4-1 sejr over B.93, og den førerstilling blev der ikke ændret på efter weekendens øvrige kampe.

En sejr til Fortuna Hjørring over OB Q kunne ellers have sendt nordjyderne op på førstepladsen, men søndagens kamp mod oprykkerne sluttede uafgjort 2-2. Dermed har Fortuna nu 13 point – to point efter FC Nordsjælland. OB Q er 3’er med otte point.

Sophie French bragte OB foran efter 17 minutter, men kort efter fik Fortunas Veronika Sæthre udlignet på et hovedstød. I det 52. minut gjorde Ashley Riefner det til 2-1 til hjemmeholdet, men i det 72. minut driblede OB’s Anna Bout sig igennem Fortunas forsvar og udplacerede Fortunas keeper til 2-2.

Du kan se højdepunkter fra kampen her

HB Køge-AGF. Screenshot fra Kvindeliga.live

Lørdag vandt HB Køge sikkert 4-1 hjemme over AGF, hvilket sender HB Køge op på fjerdepladsen – se højdepunkter fra kampen her

Brøndby IF – Kolding IF. Screenshot fra Kvindeliga.live

I Brøndby blev det 0-0 mellem Brøndby og Kolding IF. Begge hold har nu fem point på femte og sjettepladsen – se højdepunkter fra kampen her