OB lokker fans med DJ og fodboldfest før kamp mod B.93

0
155
DJ Daniel Larsen "vil fyre op under de fedeste tracks fra Live Culture Scenen" inden lørdagens kamp på Nature Energy Park i Odense. Foto: OB

OB inviterer til fodboldfest før lørdagens kamp i Gjensidige Kvindeliga mod B.93. Kampen starter kl. 15, men der er DJ og gratis fadøl eller sodavand til de første 500 fra klokken 14

Der er DJ og gratis fadøl eller sodavand til de første 500 fans, når OB på lørdag tager imod B.93 i Gjensidige Kvindeliga.

Fanscenen hos OB er de sidste par år vokset massivt omkring klubbens herrehold, der lige nu spiller i 1. division. Det er blevet bakket godt op af diverse tiltag med musik, dj og fredagsbar, og nu skal den gode stemning udbredes til kvindeholdet, der lige nu er nummer tre i Gjensidige Kvindeliga.

Det sker på lørdag, hvor der inviteres til fest i Albani Fanzone på Nature Energy Park klokken 14.00 – en time før kampstart kl. 15.00. DJ Daniel Larsen “vil fyre op under de fedeste tracks fra Live Culture Scenen”, og der lokkes med fadøl eller sodavand til de første 500 fra det lokale bryggeri Albani.

“Så tag din familie og venner med under armen og lad os sammen skabe en ægte fodboldfest,” lyder det på OBs hjemmeside.

Mens oprykkerne OB er nummer tre efter to sejre og to uafgjorte kampe i de første fem runder, så har lørdagens modstander, den anden oprykker B.93, fået en anderledes dårlig start på Gjensidige Kvindeliga. B.93 har kun et enkelt point og jagter stadig første sejr.

Lørdagens kamp kan også ses på kvindeliga.live her: OB Q – B.93

LÆS OGSÅ:

OB-spillere indsamler fodboldtrøjer til børnefamilier