U16-landstræner efter sejre over Schweiz: “Vi spiller flot fodbold”

0
682
Den første kamp blev spillet tirsdag aften på Varde Stadion. Det blev til dansk sejr på 2-1. Grafik: DBU

U16-landstræner Kristine Pedersen er tilfreds med indsatsen i ugens to testkampe mod Schweiz. Kampene blev brugt til at se spillerne an på højt niveau

Det er en tilfreds U16-landstræner Kristine Pedersen, der kan se tilbage på ugens to testkampe mod Schweiz, hvor det blev til sejre på 2-1 og 3-2. Kampene var de første med det nye U16-landshold, og Kristine Pedersen glæder sig over præstationen.

“Jeg er tilfreds med vores to første kampe. Begge kampe bliver spillet med høj intensitet og jeg synes vi i perioder af begge kampe spiller flot fodbold,” siger Kristine Pedersen.

“Jeg synes vi i perioder af begge kampe spiller flot fodbold”

“Udover at pigerne viser deres individuelle kvaliteter frem, så er det også tydeligt, at de
forsøger at gøre de ting, vi har trænet og snakket om i løbet af samlingen. Det på trods af at det er helt nyt for dem. Der er stadig en masse ting vi skal arbejde videre med og som vi endnu ikke har trænet, men vi er også først lige startet,” fortsætter hun.

Kampene blev spillet på Varde Station og Grindsted Stadion, og de er blevet brugt til at se de 22 spillere an på højt niveau, forklarer Kristine Pedersen.

“Derudover er vi et helt nyt hold, og vi er først lige ved at lære hinanden at kende. Derfor er kampene og samlingen generelt blevet brugt til at danne relationer og til at finde ind i en fælles spillestil,” fortæller U16-landstræneren.

Start-11eren til kampene mod Schweiz: