Fortuna vandt topkampen og fører Gjensidig Kvindeliga

0
404
Omewa Joy Ogochuckwu, der her ses i en tidligere kamp mod FC Nordsjælland, scorede til 2-0 i dagens sejr over FC Nordsjælland. Foto: Jess M. Madsen

Fortuna Hjørring fører Gjensidige Kvindeliga efter 2-0 sejr ude over FC Nordsjælland. “Vores mangel på kynisme offensivt gjorde udfaldet i dag,” siger FCN-træner

Fortuna Hjørring er tilbage på førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga efter en 2-0 sejr i topkampen mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park. Fortuna Hjørring har nu 16 point – et point mere end FC Nordsjælland.

Nordsjællænderne fik ellers en forrygende start med et skud på overliggeren efter tre minutter og det var hjemmeholdet, det havde bolden mest, men efter syv minutter bragte Florentina Olar Fortuna i front, og med 20 minutter tilbage af kampen blev det 2-0 på mål Omewa Joy Ogochuckwu.

“Vi skal have strammet op på nogle ting fra kampen i dag og være mere aggressive i de afgørende momenter, men derudover syntes jeg, at vi spillede en god kamp i dag. Der var nogle gode præstationer i dag, men vores manglende aggressivitet i Fortunas to mål og vores mangel på kynisme offensivt gjorde udfaldet i dag,” lød det fra FC Nordsjællands cheftræner Chris Sargeant efter kampen.

I de øvrige kampe vandt HB Køge 2-1 ude over Kolding IF, Brøndby vadndt 3-2 ude over AGF og OB Q og B.93 spillede 2-2. Dermed rykker HB Køge op på 3. pladsen med samme pointtal som OB Q.