Flora Højer rykkes permanent op i FC Nordsjællands ligatrup

0
544
Flora Højer har scoret til 4-1 i kampen mod B.93. Foto: FC Nordsjælland

Den 17-årige angriber Flora Højer har imponeret i FC Nordsjælland, der nu gør hende til en fast del af kvindeligatruppen

“Det er en stor drøm, der er gået i opfyldelse”.

Sådan lyder på FC Nordsjællands hjemmeside fra Flora Højer, som nu er blevet rykket permanent op i kvindeliga-truppen.

Den 17-årige angriber scorede for nylig til 4-1 mod B.93. Det var hendes tredje mål for kvindeliga-holdet – de to første faldt i pokalkampen mod Næstved – og hun har i det hele taget imponeret den sportslige ledelse hos de forsvarende mestre, som nu gør hende til et fast medlem af truppen.

“Det er ret tydeligt at se, hvor meget Flora allerede har udviklet sig efter nogle få måneder med Kvindeliga-holdet. Hun har det helt rigtige mindset i forhold til at være en ung og talentfuld spiller, der rykker op i førsteholdstruppen. Flora har en høj arbejdsmoral, en god attitude og er altid klar til at hjælpe holdet efter bedste evne,” siger Jessica Davis, der er Sports Director Kvindeliga i FC Nordsjælland.

“Flora har en høj arbejdsmoral, en god attitude og er altid klar til at hjælpe holdet efter bedste evne”

Se interview med Flora Højer her

fra boldpige til kvindeliga-spiller

Flora Højer fortæller på hjemmesiden, hvordan hun startede som U13-spiller og boldpige i FC Nordsjælland. Hun har scoret masser af mål på diverse ungdomshold og har senest været en del af FCNs akademi.

“Jeg er utrolig stolt af, hvor langt jeg allerede er nået, men det betyder ikke, at det hårde arbejde stopper her. Jeg har et stort ønske om at fortsætte min gode udvikling her i FCN. Selvom jeg stadig er ung, vil jeg gerne være et godt forbillede for de yngre spillere her i klubben og vise dem, at hvis man er villig til at hjælpe hinanden og arbejde stenhårdt, så kan alt lade sig gøre,” siger Flora Højer.

“hvis man er villig til at hjælpe hinanden og arbejde stenhårdt, så kan alt lade sig gøre”

LÆS OGSÅ:

FC Nordsjælland giver mest spilletid til unge i kvindeligaen