16-årige Hannah Jørgensen skriver kontrakt med FC Nordsjælland

0
510
Hannah Jørgensen skiftede i sommer fra Næstved HG til FC Nordsjælland, og har hun skrevet under på en kontrakt med klubben, Foto: FC Nordsjælland

Efter to måneder hos FC Nordsjælland har 16-årige Hannah Jørgensen nu skrevet under på en kontrakt med klubben, som hun skiftede til fra Næstved HG

I sommer skiftede den 16-årige forsvarsspiller Hannah Jørgensen fra Næstved HG til FC Nordsjælland, hvor hun blev en del af U19-truppen. Det skifte er gået så godt, at Hannah Jørgensen nu har skrevet under på en kontrakt med nordsjællænderne.

“Det er kæmpe stort for mig at skrive kontrakt med FC Nordsjælland, da det er en af de største klubber i Danmark med et virkelig godt udviklingsmiljø. Der er en masse dygtige mennesker omkring mig og nogle rigtig gode muligheder for, at jeg kan udvikle mig her i klubben,” siger Hannah Jørgensen til klubbens hjemmeside.

“Derfor er Nordsjælland det rette sted for mig. Jeg er virkelig taknemmelig over, at klubben tror på mig som spiller, og det at have skrevet under med FC Nordsjælland er et stort skridt i min fodboldkarriere. Nu glæder jeg mig bare til at få en masse gode oplevelser med klubben og udvikle mig endnu mere”.

LÆS OGSÅ:

Flora Højer rykkes permanent op i FC Nordsjællands ligatrup