HB Køges nye amerikaner ude med skade, før hun fik debut

0
199
Alexandra Hargrave kommer fra Michigan State University og collegeholdet Michigan State Spartans. Foto: HB Køge

Offensivspilleren Alexandra Hargrave måtte først vente længe på sin arbejdstilladelse og nu er hun blevet ramt af ledbåndsskade

HB Køges nye amerikanske offensivspiller Alexandra Hargrave har fået en uheldig start på sit nye danske fodboldliv. Først måtte hun og klubben vente flere uger på hendes arbejdstilladelse efter signingen på transfervinduets sidste dag, og da den så kom i sidste uge, så blev Alex Hargrave ramt af en ledbåndsskade.

Det fortæller klubben på sin hjemmeside.

Skaden betyder, at Alex Hargrave først kan være kampklar til forårets første kampe.

“Det er først og fremmest synd for Alex, at hun ikke har fået en ordentlig chance for at komme i gang med at spille fodbold her i klubben. Sekundært ærgrer vi os på egne vegne, fordi vi selvfølgelig hentede hende hertil, fordi vi synes, hun kan forstærke os,” siger sportsdirektør Dennis Bauer.

“Det er heldigvis ikke en helt slem skade, men timingen af den ovenpå behandlingstiden af hendes arbejdstilladelse gør jo, at der ender med at gå lang tid inden hun kan komme til at spille kamp og det er jo meget ærgerligt,” fortsætter han.

23-årige Alexandra Hargrave, der beskrives som en kreativ og driblestærk offensivspiller, kom til HB Køge fra collegeholdet Michigan State Spartans. Hun har skrevet en 2-årig kontrakt.

LÆS OGSÅ:

HB Køge henter amerikansk offensivspiller