FCK er klar til pokalkvartfinalen

0
738
FC København scorede fire minutter inde i den forlængede spilletid. Foto: Freja Borne / FCK media

FC Københavns kvinder er videre i Gjensidige Kvindepokalen efter 1-0 sejr over Sundby

Med en scoring fire minutter inde i den forlængede spilletid er FC Københavns nye kvindehold klar til kvartfinalen i Gjensidige Kvindepokalen.

Scoringen faldt tirsdag aften i Kløvermarkens Idrætsanlæg i København, hvor Sundby Boldklub og FC København mødtes i den første kamp i tredje runde af pokalturneringen.

Kampen mellem de to tophold i 2. divisions pulje 1 sluttede målløst i den ordinære spilletid. Derfor skulle den ud i forlænget spilletid, og her sørgede Emma Brandt efter fire minutter for det mål, som gav FC København en 1-0 sejr og dermed videre kvalifikation.

FC København vandt 7-1 i første runde over Svogerslev – en kamp, der var den første betydende kamp nogensinde for det nye FCK-hold. I anden runde blev det til 5-1 sejr hjemme i Vanløse Idrætspark over Allerød.

Onsdag aften spilles yderligere to kampe i pokalturneringens 3. runde. De øvrige kampe spilles onsdag den 9. oktober og tirsdag den 15. oktober.