FCN og Fortuna vandt igen

0
159
Alma Aagaard har gjort det til 2-0 mod HB Køge i det 90ende minut. Emilia Asgeirsdottir stod for oplægget, da hun kom fri i højreside i det 90'ende minut, og med en aflevering på tværs af feltet fandt en helt fri Alma Aagaard. Foto: FC Nordsjælland

FC Nordsjælland fortsat på førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga efter 2-0 sejr over HB Køge. Fortuna Hjørring slog AGF 3-0 og er stadig ubesejret

FC Nordsjælland og Fortuna Hjørring fortsætter med at vinde i Gjensidige Kvindeliga. Begge hold vandt lørdag og er nu otte og ni point foran nummer tre, OB Q, som dog kan hale lidt ind på fører-duoen, hvis fynboerne vinder dagens kamp over Brøndby, som omvendt også kan spille sig op på tredjepladsen.

Fortuna Hjørring vandt sikkert 3-0 hjemme over AGF, mens FC Nordsjælland hjemme i Farum slog HB Køge med 2-0. Resultaterne betyder, at FCN fortsat fører ligaen med 21 point foran Fortuna, der nu har 20 point.

Anna Walter og Alma Aagaard scorede FC Nordsjællands mål, og sidstnævnte deler  førstepladsen på topscorerlisten med holdkammeraten Emilía Kiær Ásgeirsdóttir. Begge har nu scoret syv mål.

“Det føles altid fantastisk at få en sejr og de tre point. Dertil inkasserer vi heller ikke nogen mål i dag, hvilket også er dejligt. Vi arbejdede utrolig hårdt for de tre point i dag, og det var dejligt at se hele holdets arbejdsindsats i dag og vilje til at kæmpe ekstra hårdt for sejren. Tre point mod HB Køge er altid fremragende,” sagde cheftræner Chris Sargeant til klubbens hjemmeside efter kampen.

I kampen Fortuna Hjørring-AGF stod Laura Frank (‘6), Anastasiya Pabiahaila (’21) og Ashley Lynn Riefner (’77) for de tre scoringer i 3-0 sejren.