Pernille Harders opskrift på storform: Isbade, sauna og meditation

0
515
Pernille Harder i en træningssamling med landsholdet i 2022. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Pernille Harder har ramt storformen i Bayern München. Den danske landsholdsanfører fortæller til DR Sporten, at en del af forklaringen skal findes i nye, alternative træningsmetoder

Pernille Harder har for alvor fundet formen i sin nye klub Bayern München. Torsdag aften scorede hun hattrick på 13 minutter, da Bayern slog Arsenal i Champions League med 5-2, og for nylig scorede hun ligeledes hattrick mod Hoffenheim i bundesligaen.

DR Sporten har talt med landsholdsanføreren, der forklarer storformen med flere ting. Dels stortrives hun i det sydtyske, dels har hun taget nye træningsmetoder i brug.

“Jeg tror på mind-body connection. Har man det godt mentalt og er et godt sted, så tror jeg også, at kroppen reagerer godt. Og jeg har det rigtig godt her i Bayern München,” siger Pernille Harder, der tidligere er blevet kåret til Europas bedste men i 2023 var ramt flere længerevarende skader og fik et formdyk.

Nu er hun tilbage på sit bedste niveau, og en del af forklaringen også findes i alternative fysiske øvelser og i  mindfulness.

“Jeg kører sauna og isbad meget systematisk i løbet af ugen. Det har en ekstremt god effekt på mig, og i sammenhæng med det kører jeg også meditation. Så det er meget systematisk, og det gør, at jeg har det godt i krop og sind,” siger Pernille Harder.

Du kan læse hele DR Sportens interview med Pernille Harder her

LÆS OGSÅ:

Pernille Harder scorede hattrick i Champions League