FC Midtjylland er klar til oprykningsspillet

0
850
Jubel hos FC Midtjylland lørdag eftermiddag, da sejren over Varde var i hus og FCM dermed er klar til oprykningsspillet. Foto: Susan de Klerk

FC Midtjylland er sikker på en plads i forårets oprykningsspil til Gjensidige Kvindeliga efter 3-0 sejr over Varde i 1. division

FC Midtjyllands nye kvindehold tog lørdag et vigtigt skridt mod Gjensidige Kvindeliga, da holdet vandt 3-0 ude over Varde i 1. division. Med sejren er FC Midtjylland nu oppe på 27 point – 14 point fra Varde på 5. pladsen.

Dermed er FC Midtjylland med fire kampe tilbage sikre på at blive et af de fire hold fra 1. division, der kommer med i forårets kvalifikationsspil. De to sidste pladser går til nummer syv og otte i Gjensidige Kvindeliga.

“Det er da megafedt, at vi allerede nu er sikret en plads i det. Det har været vores mål hele tiden, men fedt er det da, at vi kan sikre os det fire runder før tid. Nu kan vi bruge tiden på at spille nogle af de ting, vi mangler, ind. Det hårde arbejde slutter først efter den sidste kamp,” siger Sofia Rejkjær.

Hun stod for den første af lørdagens tre scoringer, da hun i det 38. minut sendte bolden i nettet til 1-0. De to øvrige mål blev scoret af Rikke Dybdahl (’45) og Therese Vestermark (’83).

Storsejr til FC Thy ThistedQ

I lørdagens øvrige kampe vandt FC Thy ThistedQ 5-0 over ASA, Aarhus, Østerbro IF slog Solrød 3-0 og AaB og Næstved HG spillede 0-0. FC Thy ThistedQ har nu 22 point på 2. pladsen, mens Næstved og ASA begge har 14 point på 3. og 4. pladsen. Solrød ligger på sidstepladsen med et point efter ni kampe.

LÆS OGSÅ: 

B.93 fik anden sejr i træk