B 73 Slagelse fik point mod FC København

0
641
FC København var lørdag på besøg hos B.73 Slagelse. Kampen sluttede 1-1. Foto: Freja Borne / FCK

FC København er fortsat alene i spidsen af 2. division pulje 1 men måtte lørdag nøjes med uafgjort mod B 73 Slagelse

FC København er fortsat ubesejrede i 2. division pulje 1, men lørdag måtte holdet for anden gang nøjes med uafgjort, da det blev 1-1 ude mod B 73 Slagelse.

Dermed har både Slagelse og Sundby formået at hente point det nye, ambitiøse københavnerhold, der satser på at komme med i Gjensidige Kvindelig fra 2026.

B 73 Slagelse kom foran allerede efter 10 minutter, da Julie Rutkjær sendte bolden forbi den debuterende FCK-keeper Line Hemme. Men Josephine Lech fik udlignet kort før pausen, og den stilling holdt resten af kampen.

Sundby Boldklub vandt lørdag 5-1 over Fredensborg BI og haler dermed ind på FC København. Københavnerne har 23 point, mens Sundby på andenpladsen har 17 point men har spillet en kamp færre.