Dana Cup intensiverer i Afrika

0
181
Foto: Emil Jensen

Dana Cup intensiverer i Afrika

Af: Dana Cup Hjørring

Dana Cup drømmer om at hente endnu flere afrikanske hold til turneringen i Hjørring, og skabe tættere relationer til det afrikanske kontinent. Derfor er den 56-årige Frank Petersen blev ansat som salgskonsulent hos Dana Cup og med det afrikanske kontinent som specielt område.

Siden 1982 har Dana Cup budt velkommen til 204 hold fra Afrika. Frank begyndte lige før Dana Cup i 2024, hvor han dedikerede sin tid til at hjælpe vores afrikanske hold, hvilket resulterede i et rekordhøjt antal på 20 hold denne sommer. Så vi er begejstrede, da vi arbejder frem mod Dana Cup 2025, hvor vi har sat vores mål højt i forhold til antallet af hold næste år.

Dana Cup er en international ungdomsfodboldturnering, og det handler om at give unge fodboldspillere fra hele verden eksponering og oplevelser. Afrikansk fodbold er meget spændende og den tilfører en ekstra dimension til vores arrangement.

Samtidig skal Frank opsøge mulighederne for at hente flere danske hold til Dana Cup.

Frank er en professional keeper-træner og har arbejdet i Swaziland (RSSC), Mozambique (Estrela Vermala), Uganda (FUFA), Nigeria (Olisa FC og Kogi United) Uganda (She Corporate FC) Denmark (FC Taastrup, FC Roskilde, Fremad Amager, FC NordsjællandQ og B93Q) og han er ligeledes teknisk rådgiver for FTG i Tanzania. Han har også været sportschef i B93.

I øvrigt stiller Frank Petersen med et cv, der rummer:

• 3 børn
• Uddannet fængselsbetjent og har også arbejdet som mentor på gadeplan for unge mennesker
• Målmand i Roskilde, Kastrup og Herfølge
• UEFA/DBU’s A-uddannelse for målmænd
• Målmandstræner i klubber som FC Taastrup, Kogi Queens (Nigeria) og FC Roskilde, FC Nordsjælland og nuværende Fortuna Hjørring

Solech Academy fra Kampala i Uganda i medierne fra Dana Cup 2024

Video: Las Palmas Football Club fra Zimbabwe

www.danacup.dk